En solstråle och en glad passvägrare...

Vilken dag! Så mycket har rymts i den här dagen och jag kan inte beskriva allt för er.
Det kan jag nog aldrig, eller någon annan för den delen heller. Bara du kan nog uppleva ditt liv på det sätt som du gör. Vilket är väldigt bra.

Jag och Inez var på bvc. Jag tog kortet här nedanför när vi väntade på bvc sköterskan som aldrig kom eftersom hon tydligen vabbade. ( hade jag vetat det hade jag ju aldrig behövt stå i hissen och öva på bra ursäkter till varför vi var sena )
Vi fick iallafall väga Inez på en vuxenvåg inne på labb och hon den sötaste nånsin när hon satt där iklädd bara blöja på en kall grå våg och bara skrattade.
Min lilla solstråle, hon skrattar alltid.
Hon hade gått upp i vikt, vilket var Skönt, och nu hoppas vi bara dietisten är lika nöjd när hon ringer imorgon .

Jag har besökt läkarna för egna besvär som löste sig.
Läkaren hade nog varit villig att skriva ut vad som helst till mig eftersom Jag hade med mig en bebis som Totalt tog andan ur honom. En bebis som enligt honom såg "lagom mumsig ut".
"Kan jag få hålla henne?"
Ja så klart. Jag klandrar ingen som vill hålla henne, hon vet hur man charmas. Och hur man leker med doktorns foppa tofflor.

Vi har försökt ta pass med barnen.
Inez gick det strålande för och inom en vecka har vi hennes pass med posten .
Jonah däremot fick en ny tid.
Det går så när man bara springer runt på polisstationen och vill bli jagad och vägrar göra något framför kameran förutom att vifta med armarna och ropa på plattan och se allmänt "det är mest synd om mig i hela världen" aktig ut.
Vi var två svettiga föräldrar när det var över kan jag ju säga.

Jag har handlar presenter till jonahs 2.års dag. Second hand säger jag bara. Win win för alla! Dessutom sov båda barnen så den här mamman kunde för en gångs skull kolla i lugn och ro.
Om man bortser från alla som stannade oss för att säga hur söta barn jag har.
Ja, det hände faktiskt. Jag skryter helt på sanning.

Nu ska jag sova och jag är lycklig i själen.
Över barnen som vänder upp och ner på min värld. Över min familj. Över min man som sitter en våning ner och spelar gitarr tror jag.

Godnatt. Hoppas du kan hitta något att vara lycklig för ikväll. Kom ihåg - det kan vara litet. Som att ditt barn åt upp en hel banan i endast en matning.