hemma på vår gata i stan... (läs på landet)

Får man också hoppa i soffan, vilket gjorde mig extra glad när jag läste citatet nedan i den senaste mama tidningen. Jag har ju iofs aldrig personligen testat att hoppa i soffan men just nu är nog fel tidpunkt att göra det om jag inte vill att den går sönder och jag blir tvungen att äta mindre godis och kakor och choklad och semlor och oj vad sugen jag blev nu...
Fast ja nej det kommer jag ändå inte sluta med på två månader minst eftersom jag bär på en levande varelse och har all rätt att äta vad jag vill när jag vill, och efter det måste jag ju fira att jag fött henne/honom några månader också. 
Så ja, jag kanske kan överväga att testa ändå. ..
Som ni märker tar det lite tid för mig att hinna igenom en sån mama tidning men så är livet som mamma och gravid och allmänt jag.


Sen kan man alltid fråga sig om just vår soffa var en sån soffa från början, som man får hoppa,sova,sitta,äta,krypa,mysa,gråta, kräkas,kissa och bajsa i, eftersom den är en av typ 2 möbler vi köpt helt nya och inte begagnat. Men nu är den det, det finns ingen återvändo efter 15 månader med världens sötaste Jonah och glad är jag för det. 
Så välkommen hem till oss alla ni som vill sitta och umgås lite i vår soffa - den är öppen för alla!